Hur jag jobbar

Första besöket

Vid första besöket gör jag en grundlig undersökning och tillsammans lägger vi upp en behandlingsplan. Jag jobbar alltid med helheten och involverar hållning och rörelsemönster i behandlingen men jobbar också specifikt med olika strukturer som är symtomgivande. Det kan vara blandade besvär från huvudet ner till tårna men också huvudvärk, yrsel, spänning och stressrelaterade besvär. Jag eftersträvar egenansvar och kombinerar nästan alltid behandlingen med träning och hemövningar.

Hur jag jobbar

Du kan söka för besvär från olika leder som axlar/nacke, rygg/bäcken, arm/hand, höft/knä/ fot. Även du med andra besvär som huvudvärk, käkledsbesvär, yrsel , spänningsrelaterade och gravidrelaterade besvär är välkommen.

Vid första besöket gör jag en grundlig undersökning och tillsammans lägger vi upp en behandlingsplan. Jag jobbar alltid med helheten och involverar hållning och rörelsemönster i behandlingen.

Behandlingsmetoder som jag använder är ex mobilisering/manipulation, akupunktur, funktionell träning och bålkontroll, McKenziemetoden, basal kroppskännedom, tejpning mm

Kostnad

Ett besök kostar 200 kronor. Barn under 20 år och äldre över 85 år kostnadsfritt Avtal finns med Region Skåne och högkostnadskort gäller. OBS. Avbokning senast 24 h före bokat besök annars debiteras dubbel patientavgift (400 kr) enligt Region Skånes regler.

Bra att veta

Legitimerad Sjukgymnast och legitimerad Fysioterapeut är olika titlar på samma yrke. De som utbildats efter 2015 blir Leg. Fysioterapeuter. Vi med äldre utbildning är Legitimerade sjukgymnaster om vi inte aktivt valt att byta titel. Det är fritt vårdsökande och det krävs ingen remiss för att söka sjukgymnast.

Telefon

076-0232440

E-post

lisa@fysiopunkten.se

Svedala

Tennisgatan 3,
233 32 Svedala

Malmö

Östra Rönneholmsvägen 9B,
211 43 Malmö

Laddar…